I december 2017 åbnede Torvets Madbod, den arkitekttegnet træbeklædte, ovale (Jorn-dråbeformet) syv kvadratmeter bygning har kostet 1,1 mio. kroner, oplyser Forvaltningen til SilkeborgObs. Eller med længder byens suverænt dyreste uden toilet pr. kvadratmeter 157.000 kroner! En pris som næppe var blevet godkendt af det nuværende byråd.
I år er det 90 år siden at byrådet gav lov til Torvets første pølsevogn, der altså i dag af kommunen kaldes for Torvets Madbod. Hverken navnet eller anden skiltning må der dog ikke skiltes med på facaden. Dermed byens eneste forretning, der ikke må skilte med, hvad der gemmer sig bag facaden? Den klassiske danske pølsevogn, fejrede i øvrigt 100 års jubilæum i 2021. Men bevaringsmæssigt og kulturhistorisk ikke interessant for Forvaltningen. Fordi den ikke passede ind i det nye bybillede med det nyanlagte tov og grønne gågader. Og i øvrigt har hovedmenuen primært været pølser.
Den er for lille har de tidligere og den nye forpagter sagt, og uden lagerplads og toilet, som der kunne forventes og var i pølsevognen, sagt til SilkeborgObs.