Tidligere i år meddelte developer-koncernen Enggård at byggeriet af Fredengårds-projektet vil blive indledt i år. Men ikke uventet melder Enggård, at projektet er udskudt, fordi planerne med karréen langs Chr. 8´s Vej om, at den skulle bevares og renoveres samt, at der skulle bygges en etage ovenpå er ændret til –  nedrivning!
Det forklares med at den eksisterende konstruktion ikke kan bære uden at der bliver for store indgreb. Så der arbejdes på et ny projekt og en ny dato for byggestart er ikke fundet. 
Men det er også vanskeligt. For i følge Lokalplanen er der intet nævnt om nedrivning. Det  må betyde, at der skal gives dispensation og dermed er projektet udskudt i hvert fald først til en gang næste år.
Busterminal. Til gengæld er der sat dato for nedrivningen af den gamle misligholdte busterminal. Det sker den 2. august, skriver den lokale avis MJA.